Живееш до планина, пътуваш с бързина –  мечтаният дом в София

Какво представлява мечтаният дом в София? Място, където да сме близо до удобствата, които предлага града, и същевременно да сме далеч от шума. Вече можете да живеете в София, наслаждавайки се на невероятни гледки към чудото на столицата - планината!

Защо да избереш дом в полите на Витоша?

Макар имотният пазар да се развива с бесни темпове, статистики сочат, че все повече хора избират своя дом далеч от централните райони. Причините са няколко:

Най-бързата пътна връзка

Омръзнало ли ти е да губиш време в задръствания, докато отиваш или се прибираш от работа? Впечатляващото местоположение на район Симеоново дава редица удобства за живеещите.
Хем си до планина, хем пътуваш с бързина! Центърът е на няколко минути, избягвайки вечните задръствания по оживените булеварди в познатите квартали.

Най-чистият въздух в цяла София

 Всички статистики сочат, че въздухът в столицата е мръсен, освен в района около планината. Там природата те обгръща със своето обаяние и всяка глътка въздух е върховно удоволствие, както през лятото, така и през зимата.

На минута от предстоящата метростанция до София Ринг мол

Идеален район дори за хора без личен автомобил, защото скоро ще има метростанция точно до мола.

Бъдещ лифт до София Ринг мол

Районът около планината е с огромен потенциал за развитие. Защо? Зимата в Симеоново изобилства от забавления, спорт и чудни гледки –  съвсем скоро и лифтът ще е на разположение! ИстинСКИ апартаменти, които предлагат уют и спокойствие, много зеленина, гъвкави транспортни връзки за своите жители.

България ще бъде домакин на Зимната олимпиада през 2024 г.

Освен за живеене, жилищата в района са подходящи и за ваканционни имоти. Припомняме, че София най-вероятно ще кандидатства да бъде домакин на Зимните младежки олимпийски игри през 2024 г. Това ще доведе до съществено подобрение условията за ски и туризъм в района на Витоша. Защо да пътуваме до Банско или Боровец, когато има планина толкова близо? Представете си удоволствието да живееш в нейно съседство. Това може да бъде не само мечта, а една превъзходна реалност.

Очакван скок на цените в квартала

Високото качество на строителство е другото предимство на имот в района – ценна инвестиция или идеален дом, в който ще се прибирате с нетърпение!

Огромни инвестиции в парк Витоша

Районът тепърва ще се разраства и ако имате имот в близост до парк Витоша, ще се насладите на всички ползи от това.
 
Ако събудихме любопитството ви за мечтания дом, комплекс All Seasons е точно за вас. Най-доброто място за живот в столицата – живееш до планина и пътуваш с бързина!