Имотен пазар

Домът е там, където празнуваш Коледа!
Без значение дали живееш в затворен комплекс в София, в жилищен комплекс на морето, в къща или каравана – ти си този, който създава уюта в дома. А Коледа е времето, в което започваш да забелязваш малките детайли: как е декориран къта за хранене, какъв цвят са завесите, колко ярко светят лампичките на елхата. Защото Коледа е уют. А уютът е в дома – мястото, където се събира семейството!
Как да създадем домашен уют по Коледа?
Създаването на уют в затворен комплекс в София не е лесна задача...
Модерни жилищни комплекси в София от ново поколение
Все повече хора избират за свои дом жилищни комплекси.
Тенденциите на имотния пазар се движат в посока, в която хората все повече избират за свой дом имоти ново строителство. Но не само такива, които са построени, а имоти, в чието разпределение могат активно да участват. Все повече купувачи настояват сами да изберат в какъв жилищен комплекс да живеят, колко големи да бъдат стаите, броят на терасите, разпределението в дома и други подобни неща.
Проучвания сред потенциалните купувачи доказват...
Най-подходящите недвижими имоти в София за хора с деца
През последните години имотният пазар доста промени критериите на търсенe. Ако допреди 3-4 години хората търсеха изгодно жилище, което да преправят по свои вкус, сега търсенето е насочено в друга посока. Старите панелни и тухлени сгради без нужните удобства вече не са така желани за покупка. Причините са свързани с високата консумация на енергия, общите части, лошата поддръжка и най-вече с липсата на удобства, каквито се предлагат в новите жилищни комплекси в София.
Недвижимите имоти, които се...
Избор на апартамент в затворен комплекс – въпроси и ...
Интересът към имоти в затворени комплекси расте Макар да са сравнително ново ...
Свързват метрото със Симеоновския лифт
След многобройните неволи съпътстващи ремонта на ул. Граф Игнатиев, най-накрая малко добри новини за столичани. Софиянци ще могат да се придвижат до Симеоновския лифт с метро, което ще улесни значително достъпа им до Витоша. Това идва вследствие на решение на Столичния общински съвет, от където потвърдиха за намерението да изградят обща станция на метрото и на Симеоновския лифт. Общинският съвет също така е приел и ...
Живееш до планина, пътуваш с бързина –  мечтаният дом в ...
Какво представлява мечтаният дом в София? Място, където да сме близо до удобствата, които предлага града, и същевременно да сме далеч от шума. Вече можете да живеете в София, наслаждавайки се на невероятни гледки към чудото на столицата - планината!
Защо да избереш дом в полите на Витоша?
Макар имотният пазар да се развива с бесни темпове, статистики сочат, че все повече хора избират своя дом далеч от централните райони. Причините са няколко:
Най-бързата пътна връзка
Омръзнало ли ти е да губиш...